PERSONALSTYRKA.

Vi strävar efter att all vår personal ska ha hunddagisutbildning, en sund hundideologi och hög arbetsmoral. För oss är hundarna prio nummer ett, och de ska trivas med all vår personal.

JENNYFER BRANDON-COX

VD
Personalansvarig


Jag är 38 år och bor ute i Älta med barnen Jack och Sally och min hund Lex som är en Staffordshire Bullterrier. Lex är en omplaceringshund från en Staffekennel. Lex älskar alla människor och speciellt barn! Jag är utbildad hunddagisföreståndare via Hundteknik.

Jag startade VIP Dogs 2006, efter att ha praktiserat och jobbat på andra dagis runtom i Stockholm, och i början på 2009 när jag skulle vara mammaledig blev min kollega Liza delägare. (Hon äger numera hunddagiset Tassar Av Stål.) Det är fantastiskt roligt att jobba med hundar! Alla är olika små personligheter och det blir många roliga stunder ihop med hundarna, härliga promenader och massa mys.

För mig är det viktigt att både personal och hundar trivs ihop. Det ska vara en glad och harmonisk stämning på dagis. Hundarna ska se oss hundskötare som ledare och trygga personer som kan styra upp olika situationer och att vi tar hand om dom på bästa sätt och vill deras bästa. Vi ser alla hundar som egna individer och vi ser till att alla hundar trivs hos oss på bästa sätt!


MARIE JANSJÖÖ

Jag är 29 år och bor i Älta. Jag har vuxit upp med hundar sen jag var 7 år gammal då vi skaffade en så jag blev av med min hundrädsla. Jag började praktisera hos VIP Dogs i Maj 2014 som ledde till anställning Januari 2015.

Jag har en obotlig ögonsjukdom som gör att jag ser sämre än andra, vilket har fått mig att känna mig osäker på om jag skulle klara mig i ute i arbetslivet. Men sen jag började praktisera på VIP Dogs så har jag börjat tro mer på mig själv och insett att jag klarar av mer än vad jag tror.


JENNIFER CANDIA PETTERSON

Jag heter Jennifer och är 21 år och bor i Huddinge med min familj och två hundar.
Jag rider även och har egna islandshästar ihop med min mamma. Har älskat djur sedan jag var liten och att få jobba med hundar är helt underbart.


MICKAN BERG

Hej! Mickan heter jag och är 27 år gammal. Jag bor i nacka tillsammans med min sambo och våra 2 barn. Som person är jag en postitiv och framåtriktad tjej som älskar att vara där det händer saker och hundar är min passion i livet, därför passar hunddagis mig perfekt. Jag har flerårig vana som hundskötare på hunddagis och är även certifierad hunddagis och hundpensionatsföreståndare. Jag är uppvuxen med hundar och har alltid drömt om att få arbeta med hundar. Vi är ett fantastiskt gäng med härliga hundar och dagisfröknar på VIP dogs och det är precis där jag vill vara.


NATHALIE KARLSSON

Djurvårdare

Jag är 22 år. Jag bor som inneboende i Hässelby med min cavalier king Charles spaniel Wilda som är 1,5år. Jag är utbildad djurvårdare och har gått djurgymnasiet inriktning hund. Jag brinner för djur och natur och speciellt hund. Jag har alltid velat jobba med djur men på grund av tidigare sjukdom i ung ålder trodde min familj att jag aldrig skulle kunna jobba med djur. Hundar har varit en stor räddning och del i mitt liv därför har det varit en självklarhet att jag ska jobba med just hundar. Hundar har alltid varit min passion och kommer förmodligen alltid att vara det.